Welkom op de website
van Reinhold Korst

Over ons

 Reinhold en Gea Korst.

Gea en ik hebben samen een relatie met elkaar gekregen 1999. We woonden op dat moment in een huur woning en deze stond op de lijst om gesloopt te worden. Gea en ik hebben toen besloten een huisje te kopen. Naar een korte zoekperiode hebben we in 2001 een huis gekocht in Ter Apel. Na kleine werkzaamheden zoals verven, nieuwe keuken, WC verbouwd en nieuwe cv ketel in het huis zijn we einde 2001 in het huis gaan wonen.

We wilden ook de volgende stap zetten in onze relatie en zijn op 26 februari 2002 getrouwd. We wisten dat we samen een leven met elkaar wilden opbouwen. Gea en ik hadden een leeftijdsverschil van 20 jaar maar dat stond ons niet in de weg wand we hielden van elkaar. 

We hebben samen heel veel gedaan aan ons huis om het onze thuis te maken. We hebben in de jaren kunstof kozijnen laten plaatsen, vloerverwarming genomen, zonnepanelen geplaatst en een warmtepomp. dit zijn een paar dingen die we hebben gedaan maar we hebben meer dingen gedaan aan ons huis en het is voor ons echt een thuis geworden waar we met veel plezier in woonden.